EEN DOORDACHTE VISIE

EN EEN BEPROEFDE METHODE

DE PIJLERS WAAROP ONZE VISIE & METHODE STEUNEN

ONAFHANKELIJK

Visiongeek is een onafhankelijk studiebureau waar gepassioneerde ingenieurs visuele detectiesystemen ontwerpen en implementeren. We denken vanuit de probleemstelling en bepalen dan pas de technische componenten om deze visie-oplossing te realiseren.

KENNIS DELEN

We willen jou de ruime mogelijkheden van visietechnologie laten zien zodat je kan meedenken en begrijpen hoe we tot oplossingen komen. Daarom delen we van meet af aan onze kennis en betrekken we je in het creatieve proces.

CREATIEF

Door de vele mogelijkheden van de in te zetten technologieën om beelden te capteren en te bewerken, is er meestal meer dan één manier om tot een visietechnologische oplossing te komen. Onze kennis en creativiteit maken het verschil.

INGENIEURS

We zijn gedreven door ideeën en creatief denken maar hebben een hekel aan een gebrek aan methodiek en logica. Alle ideeën worden getest en gemeten en elk project wordt methodisch aangepakt.

SOFTWARE ONTWIKKELING

Onze jarenlange ervaring in software-ontwikkeling voor productie- en logistieke omgevingen draagt sterk bij tot de kwaliteit van onze visietechnologische oplossingen.

BEPROEFDE COMPONENTEN

Hoewel we gepassioneerd zijn door alles wat nieuw is in technologie en wetenschap, en trachten bruggen te bouwen tussen de academische en de bedrijfswereld, werken we enkel met componenten die hun bedrijfszekerheid hebben bewezen.

EEN RESULTAATGERICHTE METHODE

De methode is er op voorzien om elk project naar een succesvolle implementatie te leiden. Het verhogen van kennis en inzicht omtrent visietechnologie, het correct definiëren van de probleemstelling, en daar vervolgens creatief mee aan de slag gaan, is de basis waarop onze methode steunt.

voorstudie en implementatie

VISIESYSTEMEN DIE BLIJVEN WERKEN

Regelmatig treffen we visiesystemen aan die een stille dood gestorven zijn en niet langer gebruikt worden. Vaak is dat omdat ze de gewijzigde productievariabelen niet correct meer kunnen detecteren, omdat ze daar van bij de creatie niet waren op voorzien, en onbetrouwbaar zijn geworden. Maar een goed opgezet visiesysteem blijft niet enkel werken, het leidt tot heel wat verbeteringen in het productieproces. In functie van wat je precies verwacht van visietechnologie hebben we verschillende optimalisatie Packs ontwikkeld.

Optimalisatie

BENIEUWD OF WE JE KUNNEN HELPEN MET JOUW PROJECT ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek.

Pin It on Pinterest