EEN BEDRIJF MET OOG VOOR 

GETALENTEERDE MENSEN

EMSYS EN DE TASTE WESTERLUND GROUP

Emsys, in 1967 de IT afdeling van de Westerlund Papierterminal, groeide uit tot een autonoom bedrijf met een geprezen softwarepakket voor productie- en logistieke omgevingen. Met de opgedane ervaring in ‘track and trace’ projecten was het creëren van visuele detectiesystemen een logische vervolgstap. Als onderdeel van een grote en stabiele groep, de Taste Westerlund Group, hebben we de ruimte en de slagkracht om onze projecten grondig en professioneel te realiseren. Visiongeek is ons antwoord op wat visietechnologie moet zijn.

Jo Simoens

CEO
Jarenlange ervaring in managementfuncties bij Philips Lighting, Empire Carpets, Almacoat en Egemin. De best geplaatste persoon om je project te vertalen naar onze interne organisatie.

Guy Theunis

COO
Algemeen management met specialisatie in projectmanagement (Prince2, PMBOK, Agile) en veelgevraagd gastspreker. Bewezen track record bij Egemin, Emsys, Port of Singapore Authorities, Katoennatie en Transworld Marine Agency.

Dr. Tor-Björn Johansson

CTO
Creatief en technisch zeer onderlegd met een professioneel traject langs Barco, Barco Vision, LCI SmartPen, ICOS Vision Systems, Phaer, Eurocontrol en consultant voor het Tetra Smart project van UAntwerpen.

Visiongeek team 

Heb jij dezelfde drive en ondernemingszin? Ben je gepassioneerd door nieuwe technologie?

Bekijk dan zeker onze vacatures eens, want wij zijn steeds op zoek naar jong talent!

BENIEUWD OF WE JE KUNNEN HELPEN MET JOUW PROJECT ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek.

Pin It on Pinterest