VISIONGEEK MAATWERK

Misschien weet je goed wat je met visietechnologie wil realiseren en komen we vlug tot een afgebakend project. Misschien wil je eerder de mogelijkheden in de brede zin gaan onderzoeken. Misschien heb je ook flink wat kennis omtrent visietechnologie of misschien is het allemaal vrij nieuw voor jou.
Elke onderneming is anders. Elk project is anders. Visiongeek gaat stapsgewijs te werk om je te helpen meer te halen uit visietechnologie. We hechten veel belang aan het toelichten van en het creatief denken met de mogelijkheden die visietechnologie biedt. Door bij aanvang even los van bestaande prebuilt oplossingen of specifieke componenten te gaan denken komen we tot oplossingen die het best zullen beantwoorden aan je specifieke behoefte. We delen onze kennis, trekken je mee in het creatieve proces en gaan samen stap per stap van creatie naar implementatie.

STUDIES

We analyseren concrete vragen van klanten maar gaan evengoed bestuderen hoe door middel van visietechnologie een volledig productieproces kan geoptimaliseerd worden. Omdat we overtuigd zijn dat inzicht in de mogelijkheden van visietechnologie leidt tot nieuwe en betere oplossingen, nemen we onze klanten graag mee in dit traject. De ideeën die zo ontstaan worden vervolgens grondig bestudeerd en getest.

CREATIE

Niet elk probleem vraagt doorgedreven nieuwe ideeën. Maar zelden ligt het beste antwoord kant en klaar in een doos. Door elk probleem onbevangen te benaderen en de functionaliteiten van prebuilt solutions en componenten, tijdelijk, buiten beschouwing te laten, komen we tot een betere definitie van het probleem. Als we vervolgens onderzoeken welke technologie we nodig hebben om de detectie en beeldcapatie best te doen, beslissen we of er al iets bestaat dat dit kan doen of dat we het moeten bouwen.

TESTEN

Elk idee moet getest worden. In het labo testen we of de bedachte oplossing ook echt kan werken. Dikwijls is er meer dan één mogelijkheid om tot een resultaat te komen. Met labo-testen bepalen wat de beste oplossing is.

De omstandigheden in een labo zijn nooit helemaal dezelfde als op de werkvloer. Lichtinval, reflecties, trillingen, om maar enkele invloeden te noemen. Testen op de werkvloer en pilootprojecten zijn dus noodzakelijk om de keuze van componenten en het bouwen van het best mogelijke visiesysteem waar te maken.

IMPLEMENTATIE

Een vlot verlopende implementatie begint bij een goede voorbereiding. Een visieproject is een totaalproject waar verschillende competentiedomeinen samenkomen.
Een gecombineerd projectteam (met mensen van de klant en onze mensen) zorgt, door een projectmatige PMBOK-aanpak, dat de realisatie verloopt volgens afgesproken timing en budget. Een standaard doorlooptijd is gemiddeld 4 maanden. Vervolgens loopt een nazorgperiode van 3 maanden om de visie-parameters te verfijnen aan de hand van geregistreerde productievariabelen.

SUPPORT

Elk visiesysteem moet optimaal blijven functioneren. Daarom hebben we een Maintenance Pack dat voorziet in een jaarlijkse reiniging en bijstelling van de componenten en regelmatige software-updates.

Het Improvement Pack omvat het Maintenance Pack maar gaat verder. Door analyse van de gecapteerde beelden kunnen we verbeterpotentiëel adviseren.

Het Performance Pack gaat nog wat verder. De gecapteerde data wordt gebruikt om root cause analyses uit te voeren die kunnen leiden tot ingrijpende performantieverbeteringen.

BENIEUWD OF WE JE KUNNEN HELPEN MET JOUW PROJECT ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek.

Pin It on Pinterest