Emsys werft jonge IT’ers aan om klanten optimaal te servicen

Visiongeek werft Junior Engineer Jens Roosens aan

We halen jong geweld in huis! Jens is een sportman in hart en nieren, maar ook op de werkvloer zet hij alles op alles om de sprint te halen.

Hij studeerde recent af als Industrieel Ingenieur Electromechanica met een specialisatie in automatisering. Zijn no-nonsense aanpak en gedrevenheid typeren zijn persoonlijkheid. Een echte win-win om de technische haalbaarheid van een project in kaart te brengen. Een visiesysteem functioneert immers uitsluitend als ook het elektromechanische aspect feilloos opgezet wordt.

Yannick Van Velthoven ondersteunt PSS

Met Yannick aan boord versterken we onze positie in het tracken en tracen via barcodeherkenning. Hij is gebeten door het programmeren, wat van hem een echte meerwaarde maakt binnen het PSS-team.

Yannick werkt oplossingsgericht en tilt zo samen met zijn collega’s de werking van PSS naar een hoger niveau. Maar ook ver buiten het professionele leven, zit hij niet stil! Technologie, digital arts, entertainment, gaming en muziek zijn passies. En gepassioneerde mensen is net wat een jonge onderneming nodig heeft om succesvolle oplossingen te bieden.

Pin It on Pinterest

Share This