Deze zomer breidden we ons team verder uit met twee knappe koppen.

 

Visiongeek werft Henri Coveliers aan als Solution Developer

Henri Coveliers is gebeten door alles wat vier wielen heeft. Met een diploma Burgerlijk Ingenieur op zak en ervaring als visie-specialist in de automotive sector, halen we een visie-ingenieur binnen, die van wanten weet.

Plannen om je huidige productie-omgeving te automatiseren? Boet niet in op de kwaliteit. Onze Solution Developer weet problemen grondig te analyseren. In nauw overleg met het technische team stippelt Henri de meest efficiënte visie-oplossing uit, gaande van concept tot concrete uitwerking, implementatie en nazorg.

Wil je weten wat de exacte status van jouw project is? Henri houdt de vinger aan de pols.

 

Kennard vervoegt het PSS-team en volgt je producten op de voet

Kennard is dan weer een krak in de ontwikkeling van software. Gebeten om meer te weten, heeft hij een ruime interesse in technologie. Daarnaast is hij sportief aangelegd en gaat hij all the way in een partijtje badminton.

Een echte aanwinst dus voor ons team en om jouw logistieke flow een extra boost te geven! Als allround developer kent hij de technische kneepjes van het vak . Hij zet vanaf nu dus mee zijn sportieve schouders onder alle lopende en nieuwe PSS-projecten.

Heb je een technische vraag? Contacteer de PSS-helpdesk.

Pin It on Pinterest

Share This